Mi is az a wpc?

A wood-plastic composite rövidítése, azaz fa-műanyag kompozit. Ez egy olyan különleges termék, amit magas hőmérsékleten nagy nyomás alatt préselnek össze. 60% fa tartalma biztosítja az esztétikus, fahatású megjelenését és a maradék 40% újrahasznosított műanyag és egyéb összetevők pedig az időtállóságát!

Felejtse el a csiszolópapírt, az ecsetet és a festéket!

A wpc nem rohad, nem korhad, nem szálkásodik, UV álló, nem igényel különösebb felületkezelést, azonban pár évente érdemes letisztítani és ecsettel vagy hengerrel impregnáló szert felvenni a lécekre. Ezzel a festésnél sokkal egyszerűbb művelettel hosszú évekre egy modern megjelenésű, szinte törődésmentes kerítést kapunk.

Milyen kerítést szeretnénk?

A léceket szerelhetjük vízszintesen és függőlegesen is, hagyhatunk közöttük hézagot, de van teljesen zárt rendszerünk is. Tehetjük a gyártók által forgalmazott oszlopok közé is, vagy bármilyen színűre festett zárt szelvényekre, illetve egyedi elképzeléseket is megvalósíthatunk.

Mennyibe kerül a WPC?

Az anyagár függ az elképzelésünktől, a kerítésrendszertől, a gyártótól, a méretektől és egyéb tényezőktől. Általánosságban mondhatjuk, hogy a wpc lécek métere bruttó 2600 forint körül mozog. Ezenfelül számításba kell vennünk az oszlopokat, oszloptartókat, támasztó vasakat, csavarokat és egyéb kiegészítőket.

WPC kerítés kivitelezése...

Szintén sok tényezőt kell figyelembe venni. Kész a szerkezet, csak szerelni kell? Új oszlopokat kell gyártani? Át kell alakítani egy meglévő tartószerkezetet? Mindent lehet! Minden esetben felmérés és egyeztetés alapján történik a számolás. Kerítés kivitelezés mellett természetesen a kiskaputól az úszókapuig bármit el tudunk készíteni.

Kérjen árajánlatot!

A díjmentes árajánlat érdekében kérni szoktunk megrendelőinktől:
  • Méretek: kerítés hossza és magassága
  • Lécek színe, mintázata
  • Jelenlegi kerítés állapota: régi, vagy új kerítésről beszélünk, váz szerkezete, stb...
  • Pár kép igazán megkönnyíti a folyamatot!
Pár napon belül küldjük is az előzetes árajánlatot és ha megfelelő az összeg, akkor egy személyes találkozó és felmérés után pontosítjuk az ajánlatot!

Miért az MSK Metal?

Megfizethető áron igyekszünk a legmagasabb szinten kiszolgálni a megrendelőink elképzeléseit! Ingyenes felmérés Dunaharaszti 30 km-es vonzáskörzetében, korrekt árajánlat rejtett költségek nélkül, rugalmas hozzáállás, precíz kivitelezés és rövid határidők! Nem utolsó sorban munkánkra garanciát vállalunk!
Kérjük töltse ki az adatokat!