Egyik fő tevékenységünk az alapvető lakatos munkák mellett a kerítések, kapuk teljes körű kivitelezése.

2023-ban erre a célra egy külön kivitelező csapatot építettünk, akik a trapézlemez és a wpc kerítésekben otthon vannak.

A trapézlemez...

A trapézlemez univerzálisan felhasználható alapanyag, ezért széles körben alkalmazzák az építőiparban. Megfelelő vázszerkezettel fedhetjük vele teraszunkat, építhetünk belőle kerti tárolót, garázst, műhelyt, kisebb-nagyobb csarnokot és persze kerítés és kapuk fedésére is tökéletes! Az acél lemezeket horgannyal vonják be, majd több réteg festék és poliészter bevonatot kap, hogy hosszú éveken átállja az időjárást és az UV sugárzást.

Ha el szeretnénk bújni a kertünkben a kíváncsi tekintetek elől akkor ár/érték arányban legjobb választás a T8-as trapézlemez!

Lehetőségeink...

Előfordul, hogy régi kerítésünk is alkalmas a lemezek rögzítésére, sok esetben viszont /ha megfelelőek az oszlopok/ egy kis kiegészítés, vízszintes zártszelvények felhegesztése szükséges. Minden esetben az egész régi vázat rendbe tesszük, átcsiszoljuk, felületkezeljük és jöhet a lemez, így szinte egy teljesen új kerítést kapunk!

Lehetőségünk van természetesen egy komplett új váz kialakítására is! Cégünk kisebb kőműves munkákat is vállal, ami azt jelenti, hogy a zártszelvény oszlopokat egyesével bebetonozzuk. Beton sávalaphoz viszont igénybe tudjuk venni kőműves partnerünk segítségét, így komplett szolgáltatást biztosítunk megrendelőinknek teljes körűen, a betonozástól a lemez felszerelésig.

"Örök élet plusz egy nap..."

Mindenki hallotta már ezt a kifejezést. Esetünkben majdnem meg is állja a helyét. A lemezre a gyártók általában 10 évnyi garanciát vállalnak, ez alatt fényükből se veszítenek, mi pedig a legjobb tudásunk szerint készítjük el a vázszerkezetet és kiváló minőségű festékkel alapozzuk és festjük. Sőt a prémium csomagunkban van lehetőség arra is, hogy tűzihorganyzott zártszelvényekkel készítsük el a kerítést, amivel évtizedekre biztosítjuk a tartósságot!

Kérjen árajánlatot!

A lemez ára négyzetméterenként 3600 és 6000 forint között mozog, függ a színtől, mintától és hogy egyoldalas, vagy kétoldalasról beszélünk. A lakatos munkadíj egyedi árszabás alapján történik a paraméterek és állapot függvényében.

A díjmentes árajánlat érdekében kérni szoktunk megrendelőinktől:
  • Méretek: kerítés hossza és magassága
  • Lemez színe, mintázata
  • Jelenlegi kerítés állapota: régi, vagy új kerítésről beszélünk, váz szerkezete, stb...
  • Pár kép igazán megkönnyíti a folyamatot!
Pár napon belül küldjük is az előzetes árajánlatot és ha megfelelő az összeg, akkor egy személyes találkozó és felmérés után pontosítjuk az ajánlatot!

Miért az MSK Metal?

Megfizethető áron igyekszünk a legmagasabb szinten kiszolgálni a megrendelőink elképzeléseit! Ingyenes felmérés Dunaharaszti 30 km-es vonzáskörzetében, korrekt árajánlat rejtett költségek nélkül, rugalmas hozzáállás, precíz kivitelezés és rövid határidők! Nem utolsó sorban munkánkra garanciát vállalunk!
Kérjük töltse ki az adatokat!